Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden

Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden

2019 is een geweldig jaar

0 0 Leestijd ongeveer

2019 ontwikkelt zich van een rimpelloos eerste kwartaal tot een geweldig jaar voor de ijkpersonen van de opleiding gestructureerd opbouwen van vermogen. Elke ijkpersoon zag in april zijn rendement verder toenemen.

Dit is de eerste keer in de geschiedenis van de Beleggers Belangen Academy (start september 2016) dat elke ijkpersoon vier maanden op rij een positief rendement heeft. De rendementen over de afgelopen vier maanden zijn opgelopen tot niveaus die ruim boven de verwachte rendementen op jaarbasis liggen.

Erik Defensief blijft achter

De minst presterende portefeuille is Erik Defensief. Erik is 60+ en heeft vermogen opgebouwd. Dat dit vermogen in stand moet blijven is belangijker dan rendement maken, met dit risico-ontwijkend profiel heeft hij over de eerste vier maanden van 2019 een rendement behaald van 8,9%. Aan de andere kant van het spectrum zitten de speculatieve portefeuilles van Roos en Floris. Ze zijn tientallen jaren jonger dan de Eriks en kunnen daardoor meer risico nemen. Zij behaalden respectievelijk 16,7 en 16,1% rendement in vier maanden tijd.

De belangrijkste les over de afgelopen jaren is dat er nog zoveel onzekerheid kan zijn omtrent de situatie in Italië, het Verenigd Koninkrijk en de handelsoorlog, er kunnen toch mooie rendementen zijn. In deze maandelijkse-update van de Beleggers Belangen Academy ook weer een update over een actuele optiepositie van optiespecialist Hildo Laman. Voor deze positie gaan wij ervan uit dat u de basis snapt van het optiebeleggen. Op de website van Beleggers Belangen kunt u gratis de opleiding optiebeleggen volgen. Wij kijken daarnaast naar de Hoogdivdidendportefeuille, die behoort tot de hoogdividendopleiding.

Forum

Mocht u vragen hebben, dan wil ik u verwijzen naar het forum van de Beleggers Belangen Academy. Hier beantwoorden de redacteuren van Beleggers Belangen uw vragen over de opleidingen Opties, Beter beleggen met ETF’s en beleggingsfondsen, Dividendbeleggen, Gestructureerd opbouwen van vermogen. Op het Beleggers Belangen Forum kunt u al uw vragen over beleggen stellen. Er staan inmiddels 76 onderwerpen en hier zijn 264 reacties op gekomen. Meer informatie over de Beleggers Belangen Academy? Mail naar beleggersbelangenacademy@onebusiness.nl of bel tijdens kantooruren 020 224 80 32.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €14,50 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!