Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Opinie Harry Geels, 12 mei 16:15

Grote kans op verder herstel AEX

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

De AEX is enkele weken geleden uitgebroken uit een zijwaarts koerspatroon, met steun op 515 en weerstand op 540. Het ligt nu in de lijn der verwachting dat de index verder aansterkt. Daar leek het eerder niet op.

Verder herstel AEX

Als de koers een zijwaartse beweging maakt, dan is volgens de technische analyse de kans het grootst dat de trend wordt hervat die aan de beweging voorafging. Omdat de AEX in de periode voor de zijwaartse beweging aan het dalen was, hielden we rekening met een hervatting van de dalend trend.

Niveau van 572 bepalend voor AEX

Een opwaartse wigformatie was eerder al uitgenomen. Er lag overigens horizontale steun op 505, net onder het zijwaartse patroon. Hoe dan ook, het liep anders en de index brak opwaarts uit. De koers zou kunnen herstellen naar de vorige top op 572. Pas daarboven wordt de bullmarkt hervat.

AEX

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.