Updates

Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Experian

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 2 feb 2018 14:30

Oracle weer in de belangstelling

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Oracle (ORCL) komt weer terug in de belangstelling van beleggers. Sinds afgelopen zomer leek de koopinteresse als sneeuw voor de zon te smelten. Daardoor was het aandeel teruggevallen naar het niveau van het 40-weeks gemiddelde rond $43. Gelukkig is een krachtige neerwaartse doorbraak uitgebleven en keert de belangstelling van beleggers voor Oracle de laatste weken weer terug. Met een krachtige beweging sloot het aandeel de week af op de hoogste weekslotkoers in zijn beursgeschiedenis.

Oracle richting $55

Het wachten is op een evenaring van het koersdoel op $55. Op een termijn van meerdere maanden zijn hogere niveaus waarschijnlijk. Zeker ook omdat het momentum in de stijgende trend weer toeneemt, zoals blijkt uit de opwaartse kruising van de MACD-indicator. Al met al een gepast moment om ons advies te herhalen: ‘kopen’.

Oracle

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.