Updates

Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
kopen
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 5 jan 2018 15:00

Verizon op zoek naar hogere koersen

0 0 Leestijd ongeveer

Verizon (VZ) laat een sterke verbetering van het technische beeld zien. Eind september schreven wij al dat een doorbraak boven $51 de start zou vormen voor een nieuwe stijgende trend. Nu dit niveau is doorbroken, kan het aandeel op zoek gaan naar hogere koersen. Wij verwachten in de komende weken dan ook een uitbouw van de verse stijgende trend naar het hoogtepunt van 2016 op $57. In eerste instantie lijkt dit een beperkt opwaarts potentieel, maar naar verwachting liggen hogere koersniveaus in het verschiet.

Verizon biedt mooi instappunt

Aan de onderkant zal de oude weerstand rond $51 nu als steun gaan fungeren. Beleggers die wachten op een correctie kunnen daar een goedkoop instappunt vinden. Maar of het daadwerkelijk tot een correctie komt is zeer de vraag, gelet op het sterke opwaartse momentum. Verizon verdient met het oog op het opwaarts potentieel een adviesverhoging naar ‘kopen’.

Verizon

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.