Updates

Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
kopen

General Motors in tijdelijke correctie

0 0 Leestijd ongeveer

General Motors (GM) laat een klassiek technisch beeld zien. Na de doorbraak in september boven de weerstand op $38,50 is de nieuwe stijgende trend geaccelereerd tot een voorlopig hoogtepunt boven $46. In de laatste twee maanden is sprake van enige verkoopdruk, waardoor een correctie binnen de stijgende trend is ontstaan. Ook deze correctie is een klassiek onderdeel van de golfbeweging van een stijgende trend. In een uiterste geval kan de correctie nog aanhouden en het aandeel terugbrengen naar de oude weerstand die nu op $38,50 als steunniveau fungeert.

Koersdoel General Motors blijft op $50

Opvallend is dat het 40-weeks gemiddelde het steunniveau inmiddels versterkt. Dat maakt dat wij voor de komende weken een hernieuwde opleving in het aandeel verwachten. Uiteindelijk moet dit General Motors brengen naar het koersdoel op $50. Het koopadvies blijft daarom ongewijzigd.

General Motors

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.