Updates

Aandelen Internationaal

Sanofi

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen

Vivendi op de weg omhoog

0 0 Leestijd ongeveer

Vivendi kenmerkt zich al vanaf mei door een stijgende trend in de weekgrafiek. Medio november werd deze nog eens bevestigd, met een uitbraak boven het stijgend trendkanaal. Dat geeft een versnelling aan de stijgende trend.

Voorlopig zijn de vooruitzichten uitstekend. In de komende maanden verwachten wij een verdere opmars van het aandeel, met een koersdoel op € 24,50. Dat niveau komt overeen met het hoogtepunt van 2015 en vormt een logisch ijkpunt in de grafiek om een pauze in te lassen.

Opwaarts potentieel

Voorlopig is het nog niet zo ver, en kunnen beleggers profiteren van het opwaarts potentieel. Zelfs een tussentijdse terugval binnen het trendkanaal maakt ons niet nerveus. Uiteindelijk is het patroon van hogere toppen en bodems robuust genoeg om de stijgende trend te dragen. Vandaar dat wij het koopadvies nogmaals onder de aandacht brengen.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.