Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden

Bank of America gaat zonnig 2018 tegemoet

0 0 Leestijd ongeveer

Bank of America (BAC) is in augustus 2016 met een nieuwe stijgende trend (en dus een nieuw koopadvies) gestart. Het grootste deel van 2017 heeft het aandeel echter zijwaarts bewogen, totdat de weerstand rond $26 werd overwonnen. Dit belangrijke wapenfeit heeft het positieve trendbeeld een extra impuls gegeven. Op dit moment zien wij geen gevaren; Bank of America gaat een zonnige toekomst tegemoet. Inmiddels is het koersdoel op $30 niet ver meer verwijderd. Waarschijnlijk blijft het daar niet bij; hogere niveaus liggen in het verschiet.

Advies Bank of America bekrachtigd
Tussentijdse correcties vinden goede steun rond het eerder genoemde $26-niveau. Met solide ondersteuning vanuit de MACD-indicator is het opwaartse momentum krachtig. Al met al is er voldoende aanleiding om het koopadvies nogmaals onder de aandacht te brengen.

Bank of America

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.