Updates

Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
kopen
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 17 nov 2017 12:30

Cisco zal geduldige beleggers belonen

0 0 Leestijd ongeveer

Cisco (CSCO) kent een positief technisch beeld. Wel is het zo dat de weerstand op $34,50 voor de nodige verkoopdruk zorgt. Dat blijkt ook de laatste weken maar weer. Wellicht brengt deze verkoopdruk het aandeel terug rond $33, het niveau van het 40-weeks gemiddelde. Dat zou een ideale springplank zijn voor een tweede poging om de genoemde weerstand op $34,50 te doorbreken. Vooralsnog is dat het meest waarschijnlijke scenario.

Opstomen naar $36

Uiteindelijk moet Cisco in staat zijn om op te stomen naar het koersdoel op $36. De opwaartse tendens van de gemiddeldelijn en de positieve positie van de MACD-indicator ondersteunen deze verwachting. Het is de vraag wanneer de volgende opwaartse impuls wordt gegeven, maar beleggers met geduld zullen worden beloond. ‘Kopen’ blijft het beste advies dat we voor Cisco kunnen geven.

Cisco

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.