Updates

Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
houden
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen

Actueel advies

Goldman Sachs opgelijnd voor hogere koersen

0 0 Leestijd ongeveer

Goldman Sachs (GS) laat beleggers van het eerste uur terugkijken op een fraai rendement. Toch zit er meer in het vat en staat Goldman Sachs opgelijnd voor hogere koersen in de komende maanden. Aanleiding voor deze verwachting is de doorbraak van het aandeel boven de weerstand rond $230. Dat schept ruimte voor een eerste beweging naar het hoogtepunt van dit jaar op $255. Daar ligt ook ons koersdoel, maar dit hoeft niet het eindstation te zijn van de stijgende trend.

Goed instapmoment

Ondersteunend aan het positieve trendbeeld is de recente opwaartse kruising van de MACD-indicator. Blijkbaar keert het opwaartse momentum weer terug. Veel risico’s aan de onderkant zien wij niet. Beleggers die nog geen positie hebben, krijgen nu een goede gelegenheid. Het koopadvies blijft onverminderd van kracht.

 


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.