Updates

Aandelen Internationaal

Sanofi

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen

Bank of America klopt op de deur

0 0 Leestijd ongeveer

Bank of America (BAC) gaf in augustus vorig jaar de aftrap voor de stijgende trend die tot de dag van vandaag intact is. Zeker na de verkiezing van Trump als president ging het in eerste instantie hard met de beurskoers van Bank of America. Maar dit kalenderjaar wil het niet vlotten: de weerstand rond $25,75 blijkt een te grote hindernis.

Koersdoel gehandhaafd

Toch is het onze verwachting dat het aandeel deze hindernis binnen enkele weken zal overwinnen. De argumenten daarvoor zijn sterk. Zo is de meest recente koersbodem op een hoger niveau geplaatst en krult de MACD-indicator weer in opwaartse richting. Langzaamaan keert de koopinteresse terug en een uiteindelijke doorbraak boven $25,75 zal daarvan het bewijs zijn. We houden vast aan het koersdoel op $28 en herhalen ons advies: ‘kopen’.

 


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.