Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 22 sep 2017 14:00

Philip Morris neemt een korte pauze

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Philip Morris (PM) brak in februari met overtuiging boven de weerstand rond $104 uit. Dat was een duidelijk startschot voor de huidige stijgende trend. In korte tijd wist Philip Morris een – voorlopig – hoogtepunt van $120 te bereiken. Wel nemen beleggers de laatste maanden gas terug, zodat er evenwicht is ontstaan tussen vraag en aanbod.

Philip Morris op de trampoline

Onze verwachting is dat dit een tijdelijk evenwicht is, waarna de stijgende trend zich zal doorzetten. Niets wijst immers op een daadwerkelijke trendbreuk, ook de val in juli onder de steunlijn niet. Hoopgevend is de opwaartse tendens van het 40-weeks gemiddelde, die nu rond $110 beweegt. Deze gemiddeldelijn kan een trampoline vormen voor de eerstvolgende opwaartse impuls. Wij gaan uit van een verdere stijging van het aandeel. Daarom blijft het koopadvies van kracht.

 


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.