Updates

Aandelen Internationaal

Volkswagen

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Caterpillar

Advies
houden
Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Galapagos

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
houden
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
houden

Biogen razendsnel boven $300

0 0 Leestijd ongeveer

Biogen (BIIB) laat op overtuigende wijze zien dat de verkoopdruk rond $300 is overwonnen. De inkt van onze recente analyse is nog niet droog, of Biogen voldoet aan de vereiste voor een nieuwe stijgende trend. Het zijwaartse koerspatroon waarin het aandeel zich ruim een jaar heeft voortbewogen is aan de bovenkant verlaten. Daarmee krijgt het technische beeld een positieve wending.

Voor de komende weken verwachten wij verdere koersstijgingen. Een eerste richtpunt daarvoor is het $350-niveau. Op een termijn van meerdere maanden kan het aandeel op zoek naar het hoogtepunt van 2015 op $440. Tussentijdse correcties vinden in het oude weerstandsniveau rond $300 een goede steun. Wachten op een correctie is echter niet ons advies. Het aandeel is per direct koopwaardig en toe te voegen aan een Amerikaanse aandelenportefeuille.

 

 


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.