Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden

Vale houdt opwaartse lijn vast

0 0 Leestijd ongeveer

Vale (VALE) staat sinds vorig jaar zomer op onze radar. Toen ging de huidige stijgende trend van start. Beleggers van het eerste uur zitten op een papieren koerswinst van ongeveer 80%. Voorlopig zien wij geen reden om deze papieren winst te verzilveren. Het aandeel heeft net weer de opwaartse lijn te pakken. Dat blijkt uit de opleving vanaf de onderliggende steunlijn en het 40-weeks gemiddelde. Ook de MACD-indicator wist een terugval onder de nullijn te vermijden en kruist nu in opwaartse richting.

Dit zijn al met al indicaties dat de koopinteresse opleeft. De komende weken zullen waarschijnlijk in het teken staan van hogere koersen. Op een termijn van enkele maanden kan het koersdoel op $12,50 worden bereikt. Daarom brengen wij het bestaande koopadvies nogmaals onder de aandacht.

 


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.