Updates

Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
kopen
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 23 jun 2017 17:00

DuPont verder omhoog na historisch koersrecord

0 0 Leestijd ongeveer

DuPont (DD) laat al ruim een jaar een stijgende trend zien. Wacht nog even met het verzilveren van de papieren winst, want de kans is het grootst dat DuPont het hoogste koersniveau nog voor zich heeft liggen. Het technische beeld is uitstekend. Dat wordt ondersteund door een oplopend 40-weeks gemiddelde met een actuele beurskoers ruim daarboven. Recent stootte het aandeel door naar een historisch koersrecord in de lange beursgeschiedenis van het aandeel.

Dit duidelijke teken van koopinteresse zal in de komende maanden vermoedelijk vaker voorkomen. Het koersdoel op $85 zal dan ook snel worden overschreden. Het eerste steunniveau bevindt zich rond $77 en alleen een weekslotkoers daaronder brengt de stijgende trend in gevaar. Voorlopig houden wij vertrouwen in het positieve scenario. Daarom brengen we ons koopadvies nogmaals onder de aandacht.

Lees ook: Manpower nadert koersdoel op $110


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor deze aandelen? U kunt zich als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.