Updates

Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
houden
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen

Actueel advies

Danone kruipt omhoog

0 0 Leestijd ongeveer

Het technische beeld van Danone is enigszins verbeterd, maar wij verwachten de komende maanden vooral een zijwaarts koersverloop. Wij laten ons houdadvies ongemoeid.

Danone kruipt de laatste weken omhoog. Dit herstel zorgt voor een kleine verbetering van het technische beeld. Bemoedigend is de poging van beleggers om het aandeel boven het 40-weeks gemiddelde te tillen. Van een definitieve doorbraak is echter nog geen sprake. Tegelijkertijd keert de MACD-indicator terug boven de nullijn. Dit zijn kleine aanwijzingen dat beleggers positiever worden over de vooruitzichten voor Danone. Voor ons is de verbetering van het technische beeld niet sterk genoeg om een nieuwe stijgende trend te verwachten. Daarom blijven wij bij de verwachting dat het koersverloop de komende weken tot maanden meer zijwaarts zal zijn. Eerst zal een duidelijk patroon van hogere toppen en bodems moeten ontstaan met een beurskoers ruim boven de gemiddeldelijn. Tot het zover is voelen wij ons comfortabel bij het huidige houdadvies.


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.