Updates

Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Beter Bed

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Goldman Sachs

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASMI

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Neways

Advies
houden

Hochtief schoolvoorbeeld van kracht

0 0 Leestijd ongeveer

De stijgende trend van Hochtief heeft geen last van vermoeidheid. Wij handhaven dan ook ons koopadvies.

Hochtief is een schoolvoorbeeld van de kracht van een eenmaal in gang gezette trend. Na de start daarvan in februari 2015 heeft de stijgende trend niet meer achterom gekeken en is de koersvorming altijd boven het 40-weeks gemiddelde gebleven. Het resultaat is dat recent het koersdoel op €140 is bereikt.

Opvallend genoeg handelt het aandeel niet op een historisch hoogtepunt. Dat werd begin jaren ’90 neergezet rond €160. De kans bestaat dat rond dat niveau enige weerstand ontstaat. Maar van een vermoeidheid van de stijgende trend is absoluut geen sprake. Dat zal pas het geval zijn onder €125, het niveau van het 40-weeks gemiddelde. Voor nu zien wij geen beren op de weg: het bestaande koopadvies laten we ongemoeid. Zelfs beleggers die nog geen positie hebben, hoeven geen hoogtevrees te hebben.


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.