Updates

Aandelen Nederland

BinckBank

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
image description
Opinie Marnix Quee, 26 jan 2016 12:50

Trending topics

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

BinckBank

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden

‘Met aandelen is het net als met kinderen: koop er nooit meer dan je aankunt’. Deze prikkelende openingszin werkte behoorlijk stuwend voor het aantal hits van het toch altijd al goed gelezen blog van Ivan Snurer. In zijn artikel gaat Snurer in op de vraag hoeveel aandelen nodig zijn om een goed gespreide portefeuille samen te stellen. Volgens onderzoeker Nico van der Sar is 30 ideaal: boven dat aantal vallen de effecten van diversificatie weg en maakt het weinig meer uit of je in 50 of 500 verschillende bedrijven belegt. De gemiddelde belegger heeft er 17,7, en ook die kunnen een prima spreiding bewerkstelligen. Börse Online beweert zelfs dat je daarvoor met vijf aandelen al toe kan. Bekijk het lijstje op beleggersbelangen.nl.

Arcadis flink afgestraft
Winstwaarschuwing leidt tot koersval.
@Jelle_Zijlstra Arcadis geloosd! En dat voor het #watermanagement bureau van de wereld!!
@JMaasbach ‘Bedrijf vertoont Imtech-achtige factoren’, aldus @beursanalist
@brsvlgr Niet uitzenders zeggen als 1e iets over de economie maar ingenieurstoko’s. Dat #arcadis geen herstel ziet in usa spreekt boekdelen.
@beurspareltjes Overdreven koersreactie #Arcadis winst stijgt nu nog maar met 10% ipv 20% ondanks moeilijke marktomstandigheden. Nog steeds knappe prestatie.
@janhendrikvos 20 procent winst is voor een ingenieursbureau in deze tijd ook wel erg hoog.
@ooosting Ben ik de enige die zich afvraagt waarom een winstwaarschuwing over 2015 nu pas komt? Dat hadden ze in Q4 nog niet gezien?
@dividendnieuws Heeft Arcadis Damrakitis?

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!