Updates

Aandelen Nederland

Philips

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Galapagos

Advies
kopen
Aandelen Nederland

BAM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
aanmelden
Aandelen Nederland

AkzoNobel

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ING

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
kopen

Actueel advies

Goldman Sachs

0 0 Leestijd ongeveer

Goldman Sachs blijft staan op 'houden', maar de trend is eerder neerwaarts dan opwaarts.

Goldman Sachs (GS) liet in de laatste jaren een stabiel patroon zien van hogere toppen en hogere bodems. Interessant is het daarom om naar de weekgrafiek te kijken van de laatste maanden. Dan wordt duidelijk dat de koersbodem van oktober niet meer hoger is dan de voorgaande koersbodem van januari. Ook valt op dat de meest recente koerstop van november lager is dan de koerstop van juni. Dat maakt dat er onderhuids al een overgang heeft plaatsgevonden van een stabiele vraag naar het aandeel naar onderliggend aanbod. De vraag is hoelang het aanbod nog kan worden opgevangen door het steunniveau op $172,50. Zodra dit niveau bezwijkt ontstaat een nieuwe dalende trend. De kans daarop is groter dan 50%. Immers, het aandeel bevindt zich onder het 40-weeks gemiddelde en, zoals gezegd, de laatste koerstop is lager dan de vorige. Ook de recente negatieve kruising van de MACD-indicator belooft weinig goeds. Binnen het huidige houdadvies zien wij derhalve de risico's aan de onderkant.  

Goldman Sachs (GS) liet in de laatste jaren een stabiel patroon zien van hogere toppen en hogere bodems. Interessant is het daarom om naar de weekgrafiek te kijken van de laatste maanden. Dan wordt duidelijk dat de koersbodem van oktober niet meer hoger is dan de voorgaande koersbodem van januari. Ook valt op dat de meest recente koerstop van november lager is dan de koerstop van juni. Dat maakt dat er onderhuids al een overgang heeft plaatsgevonden van een stabiele vraag naar het aandeel naar onderliggend aanbod. De vraag is hoelang het aanbod nog kan worden opgevangen door het steunniveau op $172,50. Zodra dit niveau bezwijkt ontstaat een nieuwe dalende trend. De kans daarop is groter dan 50%. Immers, het aandeel bevindt zich onder het 40-weeks gemiddelde en, zoals gezegd, de laatste koerstop is lager dan de vorige. Ook de recente negatieve kruising van de MACD-indicator belooft weinig goeds. Binnen het huidige houdadvies zien wij derhalve de risico’s aan de onderkant.

 

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €14,50 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!