Updates

Aandelen Nederland

Euronext

Advies
houden
Aandelen Nederland

SIF

Advies
houden
Aandelen Nederland

Eurocommercial Prop

Advies
houden
Aandelen Nederland

Corbion

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
kopen
image description
Technische Analyse Hendrik-Jan Davids, 16 okt 2015 13:36

Galapagos

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Voorlopig hebben wij voor Galapagos het meeste vertrouwen in een scenario dat voorziet in een evenaring van het hoogtepunt van dit jaar rond €60. Het koopadvies blijft dan ook gehandhaafd.

Galapagos is veel in het nieuws de laatste tijd. Die aandacht heeft het aandeel zeker verdiend nadat de koers is verzesvoudigd (!) in minder dan een jaar tijd. De laatste weken nemen beleggers gas terug, maar gelet op het steile verloop van de voorafgaande stijgende trend is dat niet verontrustend. Het is gezond voor de duurzaamheid van een trend als die zich in een wat stabieler tempo ontwikkelt. Op dit moment wordt de correctie in het aandeel opgevangen door de onderliggende gemiddeldelijn rond €37. Een logisch koersniveau waar vandaan de stijgende trend weer een nieuwe impuls kan krijgen. Beleggers die eerder hoogtevrees hadden, krijgen nu de kans om op een goedkoper niveau in te stappen in de stijgende trend. Het risico is daarbij beperkt. Een terugval onder de gemiddeldelijn brengt meteen schade toe aan het technische beeld en kan een reden zijn om te verkopen.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!