Updates

Aandelen Internationaal

Nestlé

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Tesla

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Enel

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
houden
Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SBM Offshore

Advies
kopen

Updates

Aandelen Internationaal

Nestlé

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Tesla

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Enel

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
houden
Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SBM Offshore

Advies
kopen
Opinie Redactie Beleggers Belangen, 31 jul 2013 16:57

Zonnige toekomst Vodafone

0 0 Leestijd ongeveer

Beaufort Securities verwacht dat aandeelhouders van Vodafone een zonnige toekomst tegemoet gaan.

In een tussentijds handelsbericht maakte Vodafone bekend dat in het afgelopen kwartaal de omzet is gedaald met 2,7% tot £11,1 mrd. Beaufort Securities kijkt liever naar de toekomst en wijst op een aantal sterke deals die Vodafone heeft gesloten. Zo zal de overname van Kabel Deutschland het telecombedrijf helpen om sneller zijn breedbanddiensten uit te rollen in Duitsland, een van zijn belangrijkste markten. Daarnaast zorgt de deal voor een kostenbesparing, aangezien Vodafone deze diensten nu nog aanbiedt via het netwerk van Deutsche Telekom. Verder hebben opkomende markten het afgelopen kwartaal goed gepresteerd, met een organische omzetgroei van 15,5% voor Turkije en 13,8% voor India.

Hoewel de macro-economische omstandigheden in de meeste markten zwak zijn gebleven, verwacht Beaufort Securities dat de uitrol van de 4G-technologie op de Europese markten de omzetgroei van Vodafone zal ondersteunen. Daarnaast blijft ook het dataverbruik sterk groeien. Mede daarom houdt Beaufort Securities vertrouwen in het vermogen van Vodafone om in de toekomst superieure aandeelhouderswaarde te bieden. Het advies is zodoende verhoogd naar 'kopen'.

In een tussentijds handelsbericht maakte Vodafone bekend dat in het afgelopen kwartaal de omzet is gedaald met 2,7% tot £11,1 mrd. Beaufort Securities kijkt liever naar de toekomst en wijst op een aantal sterke deals die Vodafone heeft gesloten. Zo zal de overname van Kabel Deutschland het telecombedrijf helpen om sneller zijn breedbanddiensten uit te rollen in Duitsland, een van zijn belangrijkste markten. Daarnaast zorgt de deal voor een kostenbesparing, aangezien Vodafone deze diensten nu nog aanbiedt via het netwerk van Deutsche Telekom. Verder hebben opkomende markten het afgelopen kwartaal goed gepresteerd, met een organische omzetgroei van 15,5% voor Turkije en 13,8% voor India.

Hoewel de macro-economische omstandigheden in de meeste markten zwak zijn gebleven, verwacht Beaufort Securities dat de uitrol van de 4G-technologie op de Europese markten de omzetgroei van Vodafone zal ondersteunen. Daarnaast blijft ook het dataverbruik sterk groeien. Mede daarom houdt Beaufort Securities vertrouwen in het vermogen van Vodafone om in de toekomst superieure aandeelhouderswaarde te bieden. Het advies is zodoende verhoogd naar 'kopen'.