Updates

Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walt Disney

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
houden
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Pfizer

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Nestlé

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
houden
Aandelen Nederland

Heineken

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
verkopen

Updates

Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walt Disney

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
houden
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Pfizer

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Nestlé

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
houden
Aandelen Nederland

Heineken

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
verkopen
Opinie Beleggers Belangen, 22 mrt 2013 14:42

Uw geld is veilig in Nederland

0 0 Leestijd ongeveer

Spaarders dreigen hun geld te verliezen om een Cypriotisch faillissement te voorkomen. Stelling van de maand: Denkt u dat uw geld op spaarrekeningen van Nederlandse banken wel veilig staat?

De crisis is Cyprus maakt veel los bij spaarders en beleggers. Want zowel grote als kleine spaarrekeningen bij banken binnen deze lidstaat van de eurozone, dreigt een deel van hun geld te verliezen om een Cypriotisch faillissement te voorkomen. Denkt u dat uw geld op spaarrekeningen van Nederlandse banken wel veilig staat?

Nederland staat er goed voor

Ja, mijn geld staat veilig bij Nederlandse banken. Nederland staat er namelijk veel beter voor dan de perifere eurolanden en ons kabinet is op de goede weg om de staatsfinanciën nog beter op orde te maken. Bovendien is het ondenkbaar dat de betrouwbare Nederlandse overheid de problemen met de schatkist zal afwentelen op onze spaarders. En ook in Brussel zullen ze zich wel twee keer bedenken om de ‘Cypriotische oplossing’ nog een keer aan een ander land op te leggen.

Geen vertrouwen in Den Haag en Brussel

Nee, de economische crisis slaat ook in Nederland steeds verder om zich heen en deze regering slaagt er niet in haar huishoudboekje op orde te krijgen. Bovendien zal dit kabinet er niet voor terugschrikken de burgers te laten opdraaien voor de problemen die Den Haag zelf heeft veroorzaakt. En ook de technocraten in Brussel kunnen we niet vertrouwen. Als ze al niet in staat zijn een klein land als Cyprus te redden, hoe moet het dan als een veel grotere economie als Nederland in de problemen komt?

Is uw geld in Nederland wel of niet veilig? Wij zijn benieuwd naar uw mening! Plaats uw reactie hieronder of direct op het forum.

 

 

De crisis is Cyprus maakt veel los bij spaarders en beleggers. Want zowel grote als kleine spaarrekeningen bij banken binnen deze lidstaat van de eurozone, dreigt een deel van hun geld te verliezen om een Cypriotisch faillissement te voorkomen. Denkt u dat uw geld op spaarrekeningen van Nederlandse banken wel veilig staat?

Nederland staat er goed voor

Ja, mijn geld staat veilig bij Nederlandse banken. Nederland staat er namelijk veel beter voor dan de perifere eurolanden en ons kabinet is op de goede weg om de staatsfinanciën nog beter op orde te maken. Bovendien is het ondenkbaar dat de betrouwbare Nederlandse overheid de problemen met de schatkist zal afwentelen op onze spaarders. En ook in Brussel zullen ze zich wel twee keer bedenken om de ‘Cypriotische oplossing’ nog een keer aan een ander land op te leggen.

Geen vertrouwen in Den Haag en Brussel

Nee, de economische crisis slaat ook in Nederland steeds verder om zich heen en deze regering slaagt er niet in haar huishoudboekje op orde te krijgen. Bovendien zal dit kabinet er niet voor terugschrikken de burgers te laten opdraaien voor de problemen die Den Haag zelf heeft veroorzaakt. En ook de technocraten in Brussel kunnen we niet vertrouwen. Als ze al niet in staat zijn een klein land als Cyprus te redden, hoe moet het dan als een veel grotere economie als Nederland in de problemen komt?

Is uw geld in Nederland wel of niet veilig? Wij zijn benieuwd naar uw mening! Plaats uw reactie hieronder of direct op het forum.