Elke week een optietip

Elke woensdag ontvangt u de laatste optieconstructie op uw telefoon

Ontvang updates bij het inleggen, sluiten of het doorrollen van de optieposities

WhatsApp-optietips bieden de snelste weg naar rendement

Positie updates 

Als eerste op de hoogte

September 2021 | "De wekelijkse optietips die ik vanaf 2016 voor Beleggers Belangen schrijf, hebben door de jaren heen een mooi rendement opgeleverd. Van de inmiddels 212 gesloten tips is het gemiddelde gewogen rendement na transactiekosten per tip 57,4%. In totaal hebben alle gesloten optietips in die vijf jaar, inclusief kosten, 508,2% opgebracht."

Over Hildo Laman

Hildo Laman (1977) werkt sinds 2011 bij Beleggers Belangen. Na een studie Algemene Economie werkte hij zes jaar lang als market maker aan de Optiebeurs in Amsterdam. Een jaar voordat hij bij Beleggers Belangen aan de slag ging, begon Hildo met de financiële opleiding CFA, die hij in 2013 afrondde. Voor Beleggers Belangen schrijft Hildo over derivaten, valuta’s en technologie. Ook over ASML, het allereerste aandeel dat hij zelf ooit kocht, toen hij 16 was.

508% rendement in vijf jaar tijd

Klantenwaardering

"Hartelijk dank voor deze service. Werkt perfect."

"Ik ben zeer blij met de WhatsApp-optietips. De berichten zijn kort, maar wel voorzien van alle informatie die ik als optiebelegger wil ontvangen."

Het ontvangen van de optietips via WhatsApp verkeert als product nog in de testfase. Technische beperkingen weerhouden ons van het garanderen van deze dienst. Wij verwachten geen problemen met de verzending maar garanderen de dienst desondanks niet. Daarom bieden wij deze extra service voorlopig kosteloos aan. Mochten er wijzigingen plaatsvinden met betrekking tot de service, dan informeren wij u uiteraard per mail. Mocht het onverwachte geval zich voordoen dat een bericht niet via WhatsApp te versturen valt, dan informeren wij u uiteraard wel per mail.

Disclaimer | Product in testfase