Updates

Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Internationaal

BP

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Exxon Mobil

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Total

Advies
houden
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
houden
Aandelen Nederland

PostNL

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Coca-Cola

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ASM International

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

BE Semiconductors

Advies
kopen

Opleiding: Beter beleggen met ETF’s en beleggingsfondsen


In het kort

Beleggingsfondsen en Exchange Traded Funds (ETF’s) zijn populair onder professionele en particuliere beleggers. Niet voor niets, de goede spreiding en relatief lage kosten van deze beleggingen maakt ze zeer geschikt om op een efficiënte manier in verschillende vermogenscategorieën te beleggen. In plaats van een individueel aandeel of obligatie koopt u een verzameling van beleggingen, of een hele index. Maar hoe kies je de juiste producten uit het grote aanbod? Daarom start Beleggers Belangen Academy met de opleiding Beter beleggen met ETF’s en beleggingsfondsen.

Inhoud

Met de opleiding Beter beleggen met ETF’s en beleggingsfondsen vindt u snel uw weg in het snelgroeiende aanbod aan ETF’s en beleggingsfondsen. U leert hoe u gericht de meest kansrijke beleggingen selecteert en de producten vermijdt die te duur of onnodig complex zijn. De specialisten van Beleggers Belangen geven u concrete beleggingsideeën, afgestemd op uw beleggingsstrategie.

Kortom, in deze opleiding leert u:

  • Hoe ETF’s en beleggingsfondsen zijn samengesteld
  • Hoe u ETF’s en beleggingsfondsen selecteert die in uw portefeuille passen
  • Welke producten u absoluut moet vermijden

Doelgroep – voor wie is de opleiding?

De opleiding is voor iedereen die beter willen beleggen met beleggingsfondsen en ETF’s. Deze aantrekkelijke beleggingsproducten bieden kansen voor iedere belegger.

Bent u een ervaren belegger die al belegt in individuele aandelen en obligaties? Dan leert u hoe u beleggingsfondsen en ETF’s kunt gebruiken om het rendement van uw portefeuille gericht te verhogen.

Als beginnende belegger leert u hoe u start met het opbouwen van vermogen met beleggingsfondsen en ETF’s. Stap voor stap nemen we u mee bij het selecteren van de juiste beleggingen. Een groot belegd vermogen is niet nodig. Met een klein bedrag per maand bouwt u al een beleggingsportefeuille opbouwen die helpt bij het realiseren van uw financiële doelen.

Overzicht van de modules van de opleiding

  • Module 1: Uitleg ETF’s en beleggingsfondsen
  • Module 2: Beoordeling van ETF’s
  • Module 3: Praktijkvoorbeelden en beleggingen
  • Module 4: Selectiecriteria voor beleggingsfondsen
  • Module 5: Aantrekkelijke fondsen en aansluiting

Online opleiding

online-icon

U volgt de opleiding in een innovatieve en gebruiksvriendelijke leeromgeving, in de vorm van video en heldere animaties. U heeft drie maanden toegang tot de online leeromgeving zodat u in uw eigen tempo kunt studeren. Ook kunt u op de online-leeromgeving uw vragen aan ons voor leggen. In een korte video laten we u zien met wat er allemaal mogelijk is met deze leeromgeving.

Uw investering

Bent u abonnee van Beleggers Belangen of Elsevier Weekblad? Dan kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting en betaalt u slechts € 69,95. Het reguliere tarief voor deze opleiding is €79,95.

   

Inschrijven

Wilt u zich opgeven voor de opleiding Beter Beleggen met ETF’s en Beleggingsfondsen? Dat kan hier!

   

Deze opleiding wordt gegeven door:

Stephen Hendriks (1970) is adjunct-hoofdredacteur van Beleggers Belangen en beheert de defensieve portefeuille (samen met Karel Mercx) en de pensioenportefeuille. Stephen geeft regelmatig presentaties en webinars over portefeuillebeheer en dividendbeleggen. Daarbij aarzelt hij niet om op het belang van asset allocatie te hameren. “De juiste verdeling van het vermogen over aandelen, obligaties, edelmetalen en cash is cruciaal voor het resultaat van de portefeuille.’
Stel Stephen een vraag

 

Karel Mercx (1981) is sinds 1 september 2015 beleggingsspecialist bij Beleggers Belangen. Karel is een bekend gezicht in het beleggerslandschap. Zo was hij in 2015 beleggingsspecialist bij het RTL-Z beurspel en kreeg hij in 2014 de titel beurstwitteraar van het jaar. In 2013 won hij het grootste online beleggersdebat van Nederland. Sinds 2013 zit Karel in het financiële panel van dagblad NRC, waar hij commentaar geeft in de zaterdagkrant op een stelling van de redactie. Verder is hij regelmatig in het land om lezingen te geven.
Stel Karel een vraag

Contact

Heeft u verder nog vragen of wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van Beleggers Belangen Academy? Wij helpen u graag. Aarzel niet om contact op te nemen via e-mailadres: beleggersbelangenacademy@onebusiness.nl.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Beleggers Belangen Academy? Geef dan hier uw e-mailadres op. U ontvangt dan informatie over de opleidingen en de nieuwsbrief met tips om beter te beleggen.

Wilt u zich inschrijven voor de online opleiding  Beter Beleggen met ETF’s en Beleggingsfondsen?

Inschrijven – abonnees >> 
Inschrijven – regulier tarief >>