image description

Artikelen

Updates

Aandelen Internationaal

Danone

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

AkzoNobel

Advies
houden
Aandelen Internationaal

IBM

Advies
houden

Filters

van:
t/m:
Afbeelding bij artikel EMD doet weer helemaal mee
OpinieHarry Geels, 22 okt 11:00

EMD doet weer helemaal mee

Emerging Market Debt (EMD) is de zware klappen van de kredietcrisis helemaal te boven. De term zeepbel wordt zelfs al genoemd, maar de meeste analisten blijven positief. EMD lijkt nu een betere belegging dan westers high yield.

0 0
Afbeelding bij artikel AEX op weg naar 560
OpinieHendrik Jan Davids, 21 okt 15:30

AEX op weg naar 560

Aan het technische beeld van de AEX is niets gewijzigd. En dat is maar goed ook. Met recent een krachtige doorbraak boven 538 is de ondertoon uitermate positief. Ook het feit dat het 40-weeks gemiddelde onafgebroken in opwaartse richting wijst, geeft aan dat de grotere trend positief is.

0 0
Afbeelding bij artikel Opkomende markten breken door
OpinieHendrik Jan Davids, 21 okt 15:00

Opkomende markten breken door

De opkomende markten maken een sterk jaar door. De weekgrafiek van de indextracker die een mandje aandelen uit de opkomende markten volgt (IE00BKM4GZ66) laat een duidelijk patroon zien van hogere toppen en bodems.

0 0
Afbeelding bij artikel Belegger van de week: Theo van de Poll
OpinieHarriët Verbeek, 21 okt 09:00

Belegger van de week: Theo van de Poll

Theo van de Poll (89) belegt volgens zijn bank ‘eenzijdig en zeer offensief’. Dat werkt: dit jaar heeft hij al een rendement van bijna 30%. Voor hem is dat echter allesbehalve uitzonderlijk.

0 0
Afbeelding bij artikel Wal-Mart nadert koersdoel in hoog tempo
Technische AnalyseHendrik Jan Davids, 20 okt 15:30

Wal-Mart nadert koersdoel in hoog tempo

Wal-Mart (WMT) staat al sinds eind april op onze kooplijst. Toen wisten beleggers het aandeel boven de weerstand rond $74 te tillen. Wal-Mart geeft sindsdien een klassiek vervolg aan de stijgende trend.

0 0
Afbeelding bij artikel Volkswagen weer in beeld bij beleggers
Technische AnalyseHendrik Jan Davids, 20 okt 15:00

Volkswagen weer in beeld bij beleggers

Volkswagen blijft veelbesproken in verband met de in 2015 geconstateerde sjoemelsoftware. Dit debacle hebben beleggers inmiddels achter zich gelaten. Met overtuiging hebben kooplustige beleggers het aandeel boven een symmetrisch driehoekspatroon geduwd. Daarmee is het startschot gegeven voor een nieuwe stijgende trend.

0 0
Afbeelding bij artikel Sanofi krabbelt op na correctie
Technische AnalyseHendrik Jan Davids, 20 okt 14:30

Sanofi krabbelt op na correctie

Sanofi rondde in februari een groot bodempatroon af met de doorbraak boven €79. Op klassieke wijze zette het aandeel daarna de verse stijgende trend voort, met een hoogtepunt rond €93 in mei. De daaropvolgende correctie bracht het aandeel weer helemaal terug bij af.

0 0
Afbeelding bij artikel Microsoft op weg naar $90
Technische AnalyseHendrik Jan Davids, 20 okt 14:00

Microsoft op weg naar $90

Microsoft (MSFT) brak in augustus 2016 boven de weerstand rond $57 uit. De stijgende trend die daarmee zijn intrede deed, is sindsdien geen enkel moment in gevaar geweest. Op stabiele wijze vervolgt Microsoft de weg omhoog en inmiddels heeft het meerdere malen tussenliggende koersdoelen overtroffen. Het volgende koersdoel plaatsen wij op $90.

0 0
Afbeelding bij artikel Facebook oogt vermoeid
Technische AnalyseHendrik Jan Davids, 20 okt 13:30

Facebook oogt vermoeid

Facebook (FB) bevindt zich al ruim vier jaar in een stijgende trend. Dat heeft beleggers van het eerste uur geen windeieren gelegd. En nog steeds wijst het patroon van hogere toppen en bodems op een voortzetting van het positieve trendbeeld.

0 0
Afbeelding bij artikel VIDEO: Hoe blijf ik op de hoogte van uw technische analyses?
OpinieAnneloes Viskil, 20 okt 13:12

VIDEO: Hoe blijf ik op de hoogte van uw technische analyses?

Beleggers Belangen biedt u als belegger alle informatie die u nodig heeft om succesvol te beleggen. Onze dagelijkse analyses helpen bij het nemen van goede beleggingsbeslissingen en inspireert u met kansrijke beleggingsideeën en bewezen strategieën. Wilt u meer informatie over onze abonnementen? Klik dan hier.

0 0
Afbeelding bij artikel ArcelorMittal biedt potentieel tot €32
Technische AnalyseHendrik Jan Davids, 20 okt 13:00

ArcelorMittal biedt potentieel tot €32

ArcelorMittal is in een paar maanden tijd flink opgeknapt. Het aandeel dreigde eerder dit jaar in een dalende trend terecht te komen, maar rond het €18-niveau keerde de koopinteresse onder beleggers terug.

0 0
Afbeelding bij artikel Aperam knapt op na beroerde periode
Technische AnalyseHendrik Jan Davids, 20 okt 12:30

Aperam knapt op na beroerde periode

Aperam heeft een beroerde zomer achter de rug. Het steunniveau rond €40 werd in de zomermaanden zwaar onder druk gezet. Gelukkig is het niet tot een neerwaartse doorbraak gekomen, waarmee Aperam een dalende trend wist af te weren.

0 0
Afbeelding bij artikel Pensioenportefeuille leunt op aandelensegment
OpinieStephen Hendriks, 20 okt 10:46

Pensioenportefeuille leunt op aandelensegment

Het rendement van de pensioenportefeuille is deze week met 0,1 procentpunt opgelopen. Het rendement  bedraagt nu 2,5% over 2017 en ruim 35% sinds de start.

0 0
Afbeelding bij artikel Advieswijzigingen en tips Beleggers Belangen week 42
OpinieJohan Brinkman, 20 okt 09:30

Advieswijzigingen en tips Beleggers Belangen week 42

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen en tips over Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. De wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Dat geldt ook voor de Tip van de Week en de Superstock. Maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking de tipterugblik open voor het grote publiek.

0 0