Beter Bed - BeleggersBelangen.nl

Updates

Aandelen Nederland

IMCD

Advies
houden
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
verkopen
image description
Aandelen Nederland, Jaap Barendregt

Beter Bed

Beter-Bed_WMCBeter Bed is een smallcapfonds (AScX) en verkoopt via eigen winkelketens ‘slaapcomfort’ in de vorm van matrassen, bedbodems en bedtextiel aan consumenten, vooral in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en België. Daarnaast zijn er groothandelsactiviteiten op de matrassenmarkt.

Duitsland en Nederland vormen de belangrijkste markten. In de meeste landen wordt de cash & carry-formule gehanteerd, met winkels op C-locaties en rond de stadscentra. Alleen in Nederland en België wordt met een winkelketen onder de moedernaam van Beter Bed full service verleend en op het middensegment gewerkt, met thuislevering en montage. Daarnaast is er in Nederland met dochterbedrijf Beddenreus ook een cash & carry-keten.

 

Beter Bed

laatste advies

Koersverloop

Koersinformatie

Koerswijzer

Artikelen

Afbeelding bij artikel Kostenbesparingen stutten resultaat Aegon
AdviesJeroen Boogaard, vandaag 10:00

Kostenbesparingen stutten resultaat Aegon

Verzekeraar Aegon boekte over de eerste jaarhelft een licht hogere onderliggende winst. Dat was vooral te danken aan lagere kosten, want de verkoop van levensverzekeringen daalt.

0 0
Afbeelding bij artikel Autonome groei IMCD indrukwekkend
AdviesPeter Schutte, 20 aug 11:04

Autonome groei IMCD indrukwekkend

Na het uitstekend verlopen eerste kwartaal heeft chemisch distributeur IMCD de groei in het tweede kwartaal zelfs nog een tandje hoger gezet. Beleggers zijn enthousiast.

0 0
Afbeelding bij artikel Bezettingsgraad Vopak weer lager
AdviesPeter Schutte, 20 aug 10:43

Bezettingsgraad Vopak weer lager

De halfjaarcijfers van Vopak konden beleggers niet bekoren. Vooral door een aanhoudende druk op de bezettingsgraad van de terminals daalde de beurskoers met ruim 6%.

0 0