Updates

Aandelen Internationaal

Sanofi

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen

Updates

Aandelen Internationaal

Sanofi

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen

De beurs kent weinig zekerheden, maar dit is een echte!

0 0 Leestijd ongeveer

Zekerheden op de beurs zijn dun gezaaid. Een van de weinige echte zekerheden is dat angst en onzekerheid te duur worden ingeprijsd. Dat stelt beleggingsexpert Jeff Thijssen van Beleggers Belangen in het Verhaal van de Week.

Een gevolg van deze wetmatigheid is volgens Thijssen dat de verwachtingen van de financiële markten de premies van opties opjagen. Hiervan kan echter elke belegger in zijn ogen profiteren. Dit door op een slimme manier opties te schrijven.

De verwachting van de markt dat iets gebeurt, is over het algemeen groter dan de kans dat het daadwerkelijk gebeurt’, legt Thijssen uit. ‘Hierdoor zit er gewoonlijk te veel premie in opties. Elke belegger kan hiervan profiteren door te leren om op een slimme manier opties te schrijven (verkopen).’

Nieuwe optierubriek

De nieuwe rubriek Optietips VS is op 1 juli van start gegaan. Daarmee wil Beleggers Belangen abonnees kennis laten maken met de kunst van het schrijven van opties. Concreet betekent dit dat we elke week een Amerikaanse optietip publiceren. Daarbij geven we aan welke optie of optiestrategie we openen en waarom de strategie op dat moment interessant is.

In het Verhaal van de Week over optiebeleggen gaan we verder in op de filosofie achter het schrijven. Ook onderbouwen we waarom we een voorkeur hebben voor het schrijven van opties op de Amerikaanse beurs.

Om de Amerikaanse optietips goed op te volgen, is wel enige basiskennis nodig over opties. Beginners wordt daarom aangeraden om eerst onze online training over opties te volgen.

Daarnaast is het aan te raden om een alert in te stellen via de website van Beleggers Belangen. Telkens als er dan een nieuwe Amerikaanse optietip wordt geplaatst op de website, ontvangt u het artikel direct per e-mail.

Zekerheden op de beurs

En om van een van de weinige echte zekerheden op de beurs te blijven profiteren, is het ook aan te bevelen om Jeff Thijssen te volgen op Twitter. Zo blijft u op de hoogte van tussentijdse aanpassingen in zijn optietips.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.