Updates

Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
kopen
Aandelen Nederland

AND

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Kiadis Pharma

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
kopen
Overig Johan Brinkman, 27 jun 11:00

Commentaar: twee nieuwe redenen om dagelijks in te loggen

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
kopen
Aandelen Nederland

AND

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Kiadis Pharma

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
kopen

Deze en volgende week geven we u twee nieuwe redenen om dagelijks in te loggen op onze site: meer updates en een nieuwe rubriek! 

In de eerste plaats zijn dat de dagelijkse updates van de Hoogdividendportefeuille, de voorbeeldportefeuille die mijn collega’s Stephen Hendriks en Menno van Hoven een jaar geleden introduceerden. In de tweede plaats is dat de nieuwe rubriek van Jeff Thijssen over opties op Amerikaanse aandelen. Beide onderdelen komen bovenop de extra’s die we al dagelijks aanboden aan ingelogde abonnees.

De Hoogdividendportefeuille startten we op 1 juli 2018. Het betreft een portefeuille met twintig Europese en Amerikaanse aandelen met een gemiddeld dividend­rendement van 4%. Extra inkomen genereren is hierbij het belangrijkste doel. Daarom baseren de beheerders zich bij de selectie op het vermijden van dividendverlagingen. Gezien de tegenwind in 2018 was de start van de portefeuille lastig. Maar door de uitstekende eerste jaarhelft noteert de portefeuille ondertussen een dubbelcijferig rendement.

Net als de al langer bestaande Dividendportefeuille die Van Hoven in 2011 opzette, bleek de Hoogdividendportefeuille een schot in de roos, gezien het grote aantal positieve reacties van abonnees. Om die reden beschrijven we al sinds de start vrijwel wekelijks de stand van zaken binnen de portefeuille, en bieden we vanaf deze week dus dagelijks een geactualiseerd totaalbeeld. Daardoor heeft u vanaf nu dus ook continu een overzicht van alle bestaande posities.

Jeff Thijssen gaat volgende week van start met zijn optierubriek. Net als bij de bestaande optierubriek van Hildo Laman zal Thijssen wekelijks een tip delen, in zijn geval op Amerikaanse aandelen. Hij zal exclusief op de website zijn transacties bespreken. Daarnaast zal Thijssen de werking van opties en verschillende optiestrategieën uitleggen. De artikelen moeten toegankelijk genoeg zijn voor beginnende beleggers, en tegelijk diepgravend genoeg om ook actieve optiebeleggers te interesseren. In zijn rubriek zullen dus ook complexere strategieën aan de orde komen.

Twee nieuwe redenen

Twee nieuwe redenen dus om in te loggen. Niet alleen één keer in de week om het e-magazine te downloaden, maar ook dagelijks om de portefeuilles te volgen, de optietips te bestuderen en het dagelijkse aanbod aan nieuwe tips en adviezen meteen tot u te nemen. Zodat u optimaal van uw abonnement profiteert.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!