Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden

Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Overig Sandy Knijpinga, 21 jun 2019 16:00

Populair deze Week: Vorstelijk beleggen met Europese dividendaandelen

0 0 Leestijd ongeveer

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere: Vorstelijk beleggen met Europese dividendaandelen

Betaalde artikelen:

1. Vorstelijk beleggen met Europese dividendaandelen Terwijl Amerikanen juist de regelmatige verhoging ervan op prijs stellen, hechten de beleggers in Europa vooral belang aan de hoogte van het dividend. Lees meer

2. Volg de trend van het moment
Bij beleggen is het de kunst om laag te kopen en hoog te verkopen. Het is echter een uitdaging om de winnaars van morgen te spotten. Zodra ze op lijstjes voorkomen, is de grootste stijging vaak al voorbij. Toch haken momentumbeleggers in op de trend van het moment. Lees meer

3. Fugro: het moet een keer gebeuren
Hoewel de aandelenkoers van Fugro erg teleurstellend presteert, zullen toenemende exploratieactiviteiten in de oliemarkt, een groeiend orderboek en hogere omzet naar verwachting leiden tot verbeterde resultaten voor de rest van 2019. Lees meer

4. Zeven actieve fondsen die hun kosten waard zijn
Passief beleggen, via indexfondsen en ETF’s, wordt steeds populairder. Actieve beleggingsfondsen zouden geen outperformance leveren en te duur zijn. Dit is te kort door de bocht. Er zijn wél degelijk goede beheerders en ze voldoen aan vijf kenmerken. Lees meer

5. Beurzen vandaag: Lagere opening, ASML, Besi en Intertrust
In ons dagelijkse rondje langs de beurzen bekijken we de grootste stijgers en dalers in Europa en de VS. Vandaag: de Europese beurzen openen lager met een min van 0,5% voor de AEX in de ochtendhandel. Grootste dalers zijn ASML en Besi. Intertrust is de grote uitblinker na een overname. Lees meer

Gratis artikelen

1. Kooptips: hopen op meer bij KPN
B&S Group heeft zijn prestaties in zo’n vaart verbeterd, dat ons advies in één keer van ‘verkopen’ naar ‘kopen’ gaat. Dat is maar weinig aandelen gegeven. Ook niet de twee andere aandelen waarvan we de koopadviezen openstellen. Lees meer

2. Nestlé onvermoeibaar omhoog
Nestlé is een aandeel dat onvermoeibaar de weg omhoog bewandelt. We hebben het dan ook een koopadvies gegeven. Ter kennismaking is dit advies nu gratis beschikbaar voor niet-abonnees, net als twee andere koopadviezen. Lees meer

3. Tipterugblik: lastige tijden voor Allied Irish Banks
Toen Allied Irish Banks een jaar geleden getipt werd, zag het er nog goed uit voor de Ierse economie. Inmiddels eist de brexit-onzekerheid zijn tol, terwijl ook ontwikkelingen bij de bank zelf bijdragen aan het teleurstellende rendement. Lees meer

4. Nog steeds zeggen wij ‘verkopen’ tegen Facebook
Ter kennismaking is een deel van onze adviezen ook toegankelijk voor niet-abonnees. Deze keer zijn dat internationale adviezen, waaronder Facebook. Lees meer

 


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.