Updates

Aandelen Nederland

ASMI

Advies
kopen
Aandelen Nederland

BAM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Hunter Douglas

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Beter Bed

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Nedap

Advies
houden
image description
Advies Hein Praats, 11 jun 15:45

SBM Offshore scoort weer in Brazilië

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

SBM Offshore sluit een overeenkomst met Petrobras over het ontwerp, de bouw en levering van een groot drijvend olieplatform, een zogeheten FPSO.

Aan de order is een leasetermijn verbonden van 22,5 jaar. Voor SBM is het de eerste opdracht uit Brazilië sinds de slepende corruptiezaak in dat land waarbij het Nederlandse bedrijf betrokken was en die honderden miljoenen aan boetes en schikkingen kostte. De Braziliaanse markt was jarenlang verboden terrein voor SBM Offshore.

Nieuw Braziliaans tijdperk SBM Offshore

Topman Bruno Chabas sprak in een toelichting over de terugkeer naar een van de belangrijkste markten met een van SBM’s belangrijkste klanten. Hij voorziet nu een nieuw tijdperk van groei. Door dit goede nieuws blijft mijn koopadvies van kracht.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!