Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
image description
Lezersvragen Michiel Pekelharing, 15 feb 13:00

Wat mag ik verwachten van Kiadis?

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

In de loop van dit jaar komt er meer duidelijkheid over de toekomst van biotechbedrijf Kiadis.

Wat te verwachten van Kiadis?

De onderneming verwacht in het eerste halfjaar groen licht voor de Europese introductie van ATIR101. Met dit middel kunnen stamceltransplantaties bij acute leukemie en andere vormen van bloedkanker veiliger en effectiever uitgevoerd worden. In 2020 komt er naar verwachting ook duidelijkheid over een eventuele Amerikaanse lancering van het middel.

Blikvanger

Op het Beursplein trok Kiadis in het afgelopen anderhalf jaar de aandacht met enkele koersstijgingen van 50% of meer. Dankzij de uitgifte van nieuwe aandelen is de kaspositie afgelopen najaar ongeveer verdubbeld tot ruim €60 mln. Daarmee kan het bedrijf vooruit tot eind volgend jaar. Hoewel ATIR101 veel potentieel heeft, is instappen alleen weggelegd voor echte waaghalzen. Zelfs als er groen licht komt voor ATIR101, moet het bedrijf nog op zoek naar een grote marketingpartner. Het aandeel verdient voorlopig een houdadvies.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!