Updates

Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Curetis

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
houden
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden
Overig Lotte van Winsen, 11 jan 15:00

Populair deze week: Dividendaandelen met de wind in de zeilen

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Curetis

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
houden
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere: Dividendaandelen met de wind in de zeilen.

Betaalde artikelen:

1. Dividendaandelen met de wind in de zeilen
Als een beurscorrectie zich ontvouwt, is dat altijd even schrikken. Maar elke correctie verloopt anders. Niet alle aandelen reageren hetzelfde op grote koersdalingen. Je hebt er zelfs die de sterke neerwaartse trend weerstaan. Welke dividendaandelen reageren in de huidige beurscorrectie het beste?  Lees meer

2. De kansrijkste dogs voor 2019
Wat zijn de kansrijke dogs van 2019? Daarmee bedoelen we niet de slechtst presterende aandelen van 2019. Wel de dividendaandelen met het hoogste dividendrendement uit de AEX, de Dow Jones en de Eurostoxx50.  Lees meer

3. Nabeurs: recorddag Dow Jones is veeg teken
De Dow Jones Index is op tweede kerstdag voor het eerst met meer dan 1.000 punten gestegen. Hoewel de eindejaarsrally een mooie meevaller is, mogen beleggers het waarschuwingssignaal dat van de koerssprong uitgaat niet negeren. Lees meer

4. 27 aandelen om het jaar niet mee te beginnen
27 Nederlandse aandelen kunt u dit jaar voorlopig beter links laten liggen. We hebben deze aandelen de afgelopen drie maanden een verkoopadvies gegeven op basis van technische analyse. U vindt ze hier overzichtelijk bijeen. Lees meer

5. Tijdloze adviezen van Benjamin Graham
De Amerikaanse professor en fundmanager Benjamin Graham wordt beschouwd als de grondlegger van value-beleggen. Hij was de leermeester van Warren Buffett. Zijn boeken zijn voor iedereen een aanrader. De filosofie van Graham heeft zich keer op keer bewezen. Wat zijn de belangrijkste adviezen? Lees meer

 

Gratis artikelen:

1. Een megaconcern plus twee andere gratis koopadviezen
Abonnees van Beleggers Belangen hebben voortdurend toegang tot onze koopadviezen en andere analyses. Om een tipje van de sluier op te lichten stellen we elke week op dinsdag een aantal koopadviezen open voor niet-abonnees. Deze week gaat het om een van de invloedrijkste bedrijven ter wereld plus twee andere concerns. Lees meer

2. Gratis verkooptips voor Nederlandse aandelen
In het huidige beursklimaat belanden nogal wat aandelen op de verkooplijst. Voor niet-abonnees lichten wij een tipje van de sluier op, in de vorm van drie gratis verkooptips voor Nederlandse aandelen. Op basis van technische analyse hebben wij geen hoge pet op van deze aandelen. Lees meer

3.VIDEO: Beleggers Belangen Academy: vier nieuwe opleidingen
U informeert zich op allerlei manieren over beleggen, maar brengt u alle beleggingsideeën die u aanspreken ook in de praktijk? Alles draait om de juiste strategie! Lees meer

4. Column: riemen vast!
Op 19 december 2018 verhoogde de Fed de rente. De koersen gingen zijwaarts totdat een halfuur later Jerome Powell, de voorzitter van de Fed, begon te spreken. Hij maakte duidelijk dat hij niet in dienst was van Wall Street of president Trump en dat zijn beleid niet afhankelijk is van de beurskoersen. Lees meer

5. Tipterugblik: Fortescue Metals
Een jaar geleden werd de Australische ijzerertsproducent Fortescue Metals getipt. Inclusief dividend heeft het aandeel sindsdien 11,5% ingeleverd. Door de verzwakking van de Australische dollar ten opzichte van de euro staat het totaalrendement in euro’s op -16%.  Lees meer


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.