Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Advies Hildo Laman, 23 nov 11:01

Tijdelijke waardestijging HAL Trust

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

De omzet bij de niet-beursgenoteerde deelnemingen is in het derde kwartaal keurig gegroeid.

De vermogenswaarde per aandeel HAL Trust op 30 september is gestegen naar €150,08. Een kwartaal eerder bedroeg deze waarde nog €141,46. De koersen van deelnemingen als GrandVision, Boskalis en Vopak stonden eind september hoger dan drie maanden eerder. Helaas zijn de beurskoersen sindsdien weer een flink stuk weggezakt. Dus op dit moment zal de vermogenswaarde waarschijnlijk weer iets teruggelopen zijn. Dat verklaart ook waarom de koers van HAL op €138 staat op het moment van schrijven. Bij de niet beursgenoteerde deelnemingen is de omzet autonoom met 5,1% gegroeid in het derde kwartaal. Dat is een goed teken voor dit deel van de portefeuille. Het advies blijft: ‘houden’.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!