Updates

Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Experian

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
image description
Opinie Johan Brinkman, 10 okt 2018 10:33

Legio koopkansen in diverse sectoren

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Experian

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden

Legio koopkansen in de biotechsector en het advies om in een Frans modehuis te stappen. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van het aanbod van Beleggers Belangen van deze week.

UITSLUITEND VOOR ABONNEES

De wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Wekelijks stellen wij echter bij wijze van kennismaking de Tipterugblik open voor het grote publiek.

TIPTERUGBLIK

Terugblik: Intuitive Surgical
Het aandeel Intuitive Surgical is een van de betere tips geweest van de afgelopen tijd, met een jaarrendement van 56,7%. De resultaten van het bedrijf zijn ook aanhoudend goed.

LEGIO KOOPKANSEN

Tip: Frans modehuis geliefd bij Chinese consumenten
De Franse modemerken van SMCP vinden gretig aftrek onder de Chinese middenklasse. Enorme groeikansen dienen zich daarmee aan. En die zijn nog niet volledig in de koers verwerkt.

Selectiviteit is sleutel tot succes in biotechsector
Bedrijven in de biotechsector kampen met stijgende ontwikkelingskosten en een meer kritische toezichthouder. Er liggen echter mooie kansen voor ondernemingen met middelen die heel dicht bij marktintroductie zijn, of waarvan de omzet flink opgeschroefd kan worden.

Superstock: SPDR S&P Biotech ETF: biotechbeleggen voor kleinere portefeuilles
Beleggen in individuele aandelen is in de biotechsector riskanter dan in de meeste andere bedrijfstakken. Een onverwachte wending in een onderzoek met een veelbelovend middel kan de koers flink doen stijgen of dalen.

Zwakke vraag uit China remt PPG
De Amerikaanse verf- en coatingsproducent PPG Industries komt met een winstwaarschuwing.

OVERIGE ADVIEZEN VOOR AANDELEN VAN EIGEN BODEM

Unilever trekt voorstel in om volledig Nederlands te worden
Unilever heeft de opheffing van de Britse NV-vorm (PLC) niet aantrekkelijk genoeg kunnen maken voor de aandeelhouders. Die opheffing zelf, de Nederlandse discussie over de dividendbelasting, maar vooral de sterke Britse brexit-emoties zijn de oorzaak.

Volkerwessels is klaar met rampprojecten
De zeperd met de zeesluis in IJmuiden heeft een deuk geslagen in de goede reputatie van Volkerwessels, maar lijkt een incident. Het bouwconcern doet vooral kleinere infraprojecten en scherpt de risicobeheersing verder aan. Dit zal tot winstherstel leiden.

Wessanen krijgt opnieuw een koersklap te verwerken
Wessanen is in een positie terechtgekomen waarin een slecht bericht de aandelenkoers meteen veel lager zet. Dit gebeurde op vrijdag 5 oktober, toen ING het koersdoel verlaagde van €9,90 naar €6,40.

Later vandaag zullen we op deze website onze beleggingsvisie geven op de trading update van Takeaway.com over het derde kwartaal.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!