Updates

Aandelen Nederland

DSM

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Eurocommercial Prop

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heineken

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
verkopen
image description
Opinie Menno van Hoven, 4 okt 2018 12:25

Ex-dividendoverzicht oktober

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

DSM

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Eurocommercial Prop

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heineken

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
verkopen

Ook in oktober en november zullen nog enkele Nederlandse aandelen ex-dividend noteren, waaronder kwartaalbetalers Aperam en Unilever. Voor de dividendportefeuille is uitblinker Abbott Laboratories op 12 oktober als eerste aan de beurt. Het ex-dividendoverzicht oktober.

Bekijk het overzicht (voor zover nu bekend) voor de maanden oktober en november, met in het bijzonder aandacht voor de aandelen die zijn opgenomen in de dividendportefeuille. Naast Abbott zal ook Texas Instruments in oktober nog ex-dividend noteren. In november volgen de andere twee techfondsen: Intel (6 november) en Microsoft (14 november).

Wereldhave

Het eerstvolgende Nederlandse aandeel dat ex-dividend noteert is vastgoedfonds Wereldhave, dat net als onder meer Shell en Unilever vier keer per jaar dividend betaalt. Dit jaar verlaagde Wereldhave het dividend van 77 eurocent naar 63 eurocent per kwartaal, maar door de slechte performance op de beurs (-25%) resteert nog steeds een hoog dividendrendement van ruim 8%.

Uiteraard zullen nog veel aandelen worden toegevoegd zodra de jongste (derde) kwartaalcijfers bekendgemaakt worden. Volgende maand meer hierover in het volgende ex-dividendoverzicht, dat terug te vinden is in het maandelijkse Dividend E-magazine van Beleggers Belangen.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!