Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Opinie Christian Slagter, 8 sep 15:45

CFRA ziet koopkans voor Electronic Arts

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

Electronic Arts (EA) kondigde vorige week aan dat de lancering van Battlefield 5 wordt uitgesteld. Het spel zou op 19 oktober verschijnen. Dat wordt nu 20 november.

Het computerspel, dat zich deels afspeelt in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog, is een van de belangrijkste titels voor de gameproducent. EA heeft naar aanleiding van feedback door testers echter besloten dat er verbeteringen doorgevoerd moeten worden.

Negatief effect op resultaten

CFRA denkt dat de latere lancering een negatief effect kan hebben op de resultaten van EA. Gamers zullen namelijk naar andere spellen kijken die wel tijdig worden uitgebracht. In oktober worden onder meer Call of Duty: Black Ops 4 (van Activision Blizzard) en Red Dead Redemption 2 (van Take-Two Interactive) gelanceerd.

De koersdaling van 9% die volgde op het bericht vindt CFRA te fors. De analisten hebben daarom het advies voor EA verhoogd van ‘houden’ naar ‘kopen’. Het koersdoel is gehandhaafd op $136.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!