Updates

Aandelen Nederland

BAM

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

ICT Group

Advies
houden
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
houden
Aandelen Internationaal

General Electric

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Opinie Take Ligteringen, 26 jul 2018 13:35

Niet te somber over opkomende markten

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

BAM

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

ICT Group

Advies
houden
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
houden
Aandelen Internationaal

General Electric

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen

Opkomende markten zitten in zwaar weer. Of het nu is vanwege de escalerende handelsoorlog of de sterker wordende Amerikaanse dollar, vele beleggers hebben hun geld de afgelopen tijd in veiliger oorden geparkeerd.

Daar hebben ze verstandig aan gedaan, zou je zeggen. Als gerenommeerde wetenschappers als Carmen Reinhart en Paul Krugman de noodklok luiden over de opkomende markten – en dat doen ze – kan je maar het beste maken dat je wegkomt. Toch?

Kansen zat

Not so fast. In ons Verhaal van de Week laten we zien dat al dat gesomber over opkomende markten hier en daar wel erg ver gaat. Er liggen nog zat kansen in dit beleggingssegment. De economische groei in de wereld is immers nog altijd stabiel. Daar komt bij dat vele opkomende markten steeds minder afhankelijk zijn geworden van het buitenland omdat hun eigen middenklasse groeit als kool. Zelfs Saoedi-Arabië, toch niet het meest voor de hand liggende beleggingsland, begint nu flink aan de weg te timmeren met opname in de MSCI Emerging Market Index.

Wilt u weten welke andere redenen we zien om optimistisch te zijn over beleggen in opkomende markten? En in welke beleggingen in dit segment u het beste u geld kunt steken? U leest het in ons Verhaal van de Week.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.