Updates

Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

RELX

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Acomo

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
image description
Opinie Erik Klooster, 12 jul 2018 09:00

Twee snelle degradaties en meer verkooptips

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

RELX

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Acomo

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden

Van ABN Amro en Besi is het technische beeld snel verslechterd. Binnen een paar weken is het advies verlaagd van ‘kopen’ naar ‘verkopen’, met een houdadvies als tussenstation. Ook voor zeven andere Nederlandse aandelen ziet het er in technisch opzicht niet florissant uit.

Eén keer in de maand plaatst Beleggers Belangen twee verkooplijsten op internet die tot stand zijn gekomen via technische analyse: een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. We geven de tips met een beleggingshorizon van twaalf maanden als uitgangspunt.

Volgende week publiceren we het overzicht van onze technische verkooptips van internationale aandelen.

Vandaag het overzicht van onze technische verkooptips van Nederlandse aandelen.

Expliciete adviesverhoging

Deze verkooptips blijven van kracht totdat we op deze website en in onze dagelijkse nieuwsbrief aan de abonnees expliciet een adviesverhoging (naar ‘houden’ of ‘kopen’) melden.

Tevens kunt u voor alle genoemde aandelen speciale alerts instellen, zodat u direct via de e-mail op de hoogte wordt gesteld van eventuele advieswijzigingen op uw favoriete aandelen.

Tot slot publiceren we iedere week een overzicht van de advieswijzigingen in de afgelopen week.

Onverminderd van kracht

De adviezen zijn de geldende adviezen; ze worden voortdurend gemonitord en zijn dus onverminderd van kracht.

De teksten zijn van de datum waarop we voor de laatste keer uitgebreid aandacht aan de fondsen hebben besteed en zijn dus in tegenstelling tot de adviezen soms wel (enigszins) gedateerd.

Hieronder het overzicht van onze technische verkooptips van Nederlandse aandelen.

ABN Amro
ABN Amro verder gedegradeerd (29 juni 2018)
Het advies voor ABN Amro wordt in rap tempo verlaagd. Nog maar een paar weken geleden ging het aandeel van ‘kopen’ naar ‘houden’, en het is nu tijd voor een verkoopadvies. Het beeld is verder verslechterd doordat de koers door de steun van de vorige bodem is gezakt.
Accell
Accell staat er zwak voor (3 mei 2018)
‘Verkopen’ is op dit moment ons advies voor Accell. Alleen bij een uitbraak boven de snel dalende trendlijn kunnen we spreken van een verbetering van het technische beeld.
Acomo
Acomo bezig met pullback (1 juni 2018)
We hebben het advies voor Acomo halverwege februari verlaagd van ‘houden’ naar ‘verkopen’. Het recente koersherstel beschouwen we als een correctie in de dalende trend van het aandeel. Daarom
morrelen we vooralsnog niet aan het verkoopadvies voor Acomo.
Besi
Besi zakt verder weg (29 juni 2018)
Het technische beeld van Besi is verder verslechterd. Dit aandeel volgt dezelfde route als ABN Amro. Het houdadvies is nog maar enkele weken oud, maar toch moeten we nu al een verkoopadvies geven.
Beter Bed
Weinig steun meer voor Beter Bed (12 april 2018)
Beter Bed heeft sinds november 2017 een verkoopadvies en behoort tot onze ‘betere’ technische shortsignalen. Het aandeel werd op ‘verkopen’ gezet toen de koers terecht was gekomen onder de belangrijke horizontale steunlijn bij €13.
KPN
Het is bar en boos bij KPN (13 juni 2018)
KPN heeft halverwege februari een verkoopadvies gekregen toen de koers door de horizontale steun op €2,52 op zakte. Na een kort herstel is de koers weer aan het dalen. KPN is een van de slechtst presterende AEX-aandelen.
Signify
Signify nog verder van huis (29 juni 2018)
Het technische beeld van Signify, het voormalige Philips Lighting, is verder verslechterd. Recent is de steun op €24,50 gesneuveld en dat is een teken aan de wand. We laten het aandeel op ‘verkopen’ staan.
Stern
Nog geen lichtpuntjes bij Stern (15 juni 2018)
Stern bevindt zich nog altijd in een dalend trendkanaal. Dat betekent dat ‘verkopen’ het devies blijft. Stern behoort tot de slechtst presterende aandelen van Euronext.
TomTom
TomTom verdient nog geen adviesverhoging (22 juni 2018)
TomTom zit dicht tegen een houdadvies aan, maar moet eerst nog wat meer bewijs leveren. De koers is alvast door de dalende weerstandslijn gebroken, en er lijkt zich een zijwaartse range te vormen.

De volledige technische analyses, inclusief die van internationale aandelen, vindt u in elke uitgave van Beleggers Belangen. De jongste adviezen staan in Beleggers Belangen 28.

 

 

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!