Updates

Aandelen Internationaal

Nestlé

Advies
kopen
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
aanmelden
Aandelen Nederland

RELX

Advies
houden
Aandelen Nederland

Coca-Cola EurPartners

Advies
houden
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
houden
Aandelen Nederland

Vastned Retail

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
verkopen

Updates

Aandelen Internationaal

Nestlé

Advies
kopen
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
aanmelden
Aandelen Nederland

RELX

Advies
houden
Aandelen Nederland

Coca-Cola EurPartners

Advies
houden
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
houden
Aandelen Nederland

Vastned Retail

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
verkopen
Opinie Erik Klooster, 10 jul 2018 09:39

Aandeel met 72% rendement en meer gratis tips

0 0 Leestijd ongeveer

Recent hebben wij voor twintig internationale aandelen een koopadvies gegeven. Op basis van technische analyse verwachten wij er de komende twaalf maanden rendement van.  

Deze fondsen komen voor op een van de lange lijsten met kooptips die Beleggers Belangen op maandag publiceert.

De kooptips worden wekelijks gegeven in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden.

Gisteren publiceerden wij ons overzicht van buitenlandse aandelen met een koopadvies in de categorie technische analyse: Sein op groen voor twintig buitenlandse aandelen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

VANDAAG: AANDEEL MET 70% RENDEMENT EN MEER GRATIS TIPS

Bank of America vertoont lichte hapering (22 juni 2018)

Hoewel de koopkrachten voor Bank of America wat afnemen, is er geen reden om van ons koopadvies af te stappen. Deze kooptip houdt inmiddels al bijna twee jaar stand. We verhoogden het advies naar ‘kopen’ in de zomer van 2016, toen de koers door de horizontale trendlijn op $15 was gebroken en een hogere bodem was ontstaan. Daarna ging het hard omhoog, maar vervolgens zat het aandeel het grootste deel van 2017 in een zijwaartse beweging. Afgelopen herfst wist het daaruit te ontsnappen. Inmiddels hebben we een nieuw stijgend trendkanaal ingetekend. Binnen dit kanaal beweegt Bank of America de laatste maanden weer zijwaarts, in een nauwe bandbreedte. Onder beleggers ontbreekt blijkbaar het enthousiasme om de koers naar de bovenkant van het kanaal te duwen. Zolang de steun houdt, rekenen we erop dat beleggers daar uiteindelijk wel in slagen.

Caterpillar: rendement van meer dan 70% (29 juni 2018)

Hoewel Caterpillar recent zijwaarts is gaan bewegen, herhalen we het koopadvies. Caterpillar staat al sinds april 2016 op onze kooplijst. De longpositie in het aandeel staat op een riante winst van ruim
72%. Maar de laatste weken komt daar niet veel rendement meer bij. De koers bevindt zich namelijk tussen de $140 en $173. Het is logisch dat beleggers na zo’n lange stijging op adem willen komen. Daarbij verliep de stijging in de tweede helft van 2017 ook nog een in een steile lijn. In feite vertegenwoordigt de zijwaartse beweging een gezonde correctie. De koers zit nog altijd boven de stijgende steunlijn en het 40-weeks voortschrijdend gemiddelde gaat nog steeds omhoog. Wij verwachten dat Caterpillar opwaarts uit de zijwaartse beweging gaat breken en dus zijn oorspronkelijke trend weer oppakt.

Home Depot is koopadvies nog steeds waard (15 juni 2018)

Home Depot heeft recent het koopsignaal bevestigd door van de stijgende steunlijn op te veren. Sinds ons koopadvies van begin vorig jaar is de koers met meer dan 40% gestegen. Nog altijd zien we geen reden om afscheid te nemen van deze positie. Onder de bodems van de laatste twee jaar is een stijgende steunlijn te zien. Het laatste jaar loopt het 40-weeks voortschrijdend gemiddelde min of meer parallel aan deze lijn, waardoor zich in feite dubbele steun heeft gevormd. Het is dan ook logisch dat de koers hier twee maanden geleden steun vond en de weg omhoog weer heeft ingeslagen. Er ligt een verdere stijging in het verschiet, al moeten we wel even afwachten wat Home Depot gaat doen bij de weerstand van de vorige top op $210. Een uitname van de top zou een extra bevestiging van het koopadvies zijn.

SAP weet te overtuigen (22 juni 2018)

SAP heeft de weerstand van de vorige top uitgenomen. Het houdadvies wordt omgezet naar een koopadvies. We hadden SAP nog niet zo heel lang geleden, namelijk begin dit jaar, op ‘houden’ gezet. De koers was toen door de onderkant van een stijgend trendkanaal gezakt. Daarna kreeg het 40-weeks voortschrijdend gemiddelde een dalend verloop en zette het aandeel een lagere bodem neer. Maar echt hard naar beneden ging het niet. SAP vond steun op €82,50 (zie onderste horizontale trendlijn). Vanaf deze steun is de koers krachtig opgeveerd. Er is nu een breder opwaarts trendkanaal zichtbaar. De kans is aannemelijk dat de koers naar de bovenkant van dit kanaal gaat bewegen. De bovenkant ligt nu rond de €130, maar is stijgend.

 

 

 

 

 

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.