Updates

Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Eurocommercial Prop

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heineken

Advies
kopen
image description
Tiplijsten Erik Klooster, 9 jul 2018 09:23

Sein op groen voor 20 buitenlandse aandelen

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Eurocommercial Prop

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heineken

Advies
kopen

Voor twintig buitenlandse aandelen hebben wij recent een koopadvies gegeven. Deels zijn het nieuwe koopadviezen, en deels bekrachtigingen van eerdere koopadviezen. Op basis van technische analyse en met een beleggingshorizon van twaalf maanden verwachten wij dat deze aandelen rendement zullen opleveren.

Elke maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Vorige week publiceerden we het overzicht van onze kooptips van Nederlandse aandelen op basis van technische analyse. Vandaag het overzicht van buitenlandse TA-kooptips.

Adviesverlaging

Deze kooptips blijven van kracht totdat we op deze website en in onze dagelijkse nieuwsbrief aan de abonnees expliciet een adviesverlaging (naar ‘houden’ of ‘verkopen’) vermelden.

Tevens kunt u voor alle genoemde aandelen speciale alerts instellen, zodat u direct via de e-mail op de hoogte wordt gesteld van eventuele advieswijzigingen van uw favoriete aandelen.

Hieronder in alfabetische volgorde het overzicht van onze huidige technische adviezen voor buitenlandse aandelen.

Airbus
Airbus overtuigt nog steeds (15 juni 2018)
Sinds ons koopadvies van januari 2017 is de koers van Airbus met meer dan 50% gestegen en er lijkt nog meer in het vat te zitten. Wij verhoogden het advies voor Airbus destijds vanwege twee doorbraken.
Air Liquide
Air Liquide nog altijd in het stijgen trendkanaal (12 april 2018)
Wij bevelen Air Liquide sinds november 2017 aan, maar veel plezier van onze kooptip hebben we nog niet echt gehad. Niettemin beweegt de koers van Air Liquide zich nog altijd in het stijgend trendkanaal.
Alphabet
Alphabet niet op voor- of achteruitgegaan (4 mei 2018)
Koerstechnisch is Alphabet er de afgelopen negen maanden niet op voor- of achteruitgegaan. Ook aan het verloop van de opwaarts gerichte langetermijntrend is weinig veranderd. Wat wel is veranderd is de fase van de trend waarin Alphabet zich bevindt.
Amazon
Amazon: rendement van 350% sinds begin koopadvies (6 juli 2018)
Amazon beweegt nog altijd keurig binnen het stijgend trendkanaal. We herhalen het koopadvies. Amazon is een van onze beste koopadviezen. Het aandeel prijkt al sinds begin 2015 op onze kooplijst en inmiddels staat er een winst van meer dan 350% op de borden.
Apple
Apple blijft verbazen (18 mei 2018)
Apple blijft verbazen. Veiligheidshalve stond het aandeel sinds februari dit jaar op ‘houden’. Nu er nieuwe hoogste koersen boven de $180 zijn neergezet, durven we Apple toch weer een koopadvies te geven.
Bank of America
Bank of America vertoont lichte hapering (22 juni 2018)
Hoewel de koopkrachten voor Bank of America wat afnemen, is er geen reden om van ons koopadvies af te stappen. Deze kooptip houdt inmiddels al bijna twee jaar stand. We verhoogden het advies naar ‘kopen’ in de zomer van 2016, toen de koers door de horizontale trendlijn op $15 was gebroken en een hogere bodem was ontstaan. Daarna ging het hard omhoog.
Caterpillar
Caterpillar: rendement van meer dan 70% (29 juni 2018)
Hoewel Caterpillar recent zijwaarts is gaan bewegen, herhalen we het koopadvies. Caterpillar staat al sinds april 2016 op onze kooplijst. De ‘longpositie’ in het aandeel staat op een riante winst van ruim
72%.
Cisco
Niet morrelen aan het koopadvies Cisco (8 juni 2018)
Cisco zit overtuigend in een stijgende trend, al zijn er in 2018 wel de nodige correcties te zien. We zien geen reden om te morrelen aan het koopadvies.
Experian
Experian verdient adviesverhoging (11 mei 2018)
Experian verdient een adviesverhoging. De weerstand van de vorige top is uitgenomen, en het aandeel heeft het neutrale driehoekspatroon opwaarts verlaten.
Goldman Sachs
Goldman Sachs houdt nog stand (29 juni 2018)
De stijgende trend van Goldman Sachs hapert. We geven het aandeel echter nog het voordeel van de twijfel en laten het op ‘kopen’ staan. Ons koopadvies dateert al van oktober 2016. De koers had toen een dubbele bodemformatie voltooid, waarna het 40-weeks voortschrijdend gemiddelde begon te stijgen en de MACD-indicator door de nullijn brak.
Home Depot
Home Depot is koopadvies nog steeds waard (15 juni 2018)
Home Depot heeft recent het koopsignaal bevestigd door van de stijgende steunlijn op te veren. Sinds ons koopadvies van begin vorig jaar is de koers met meer dan 40% gestegen. Nog altijd zien we geen reden om afscheid te nemen van deze positie.
Intel
Intel volgens het boekje (4 mei 2018)
Intel geniet sinds oktober vorig jaar een koopadvies en daar brengen we voorlopig geen verandering in. Aanleiding voor de adviesverhoging destijds was de doorbraak door de trading range waarin het aandeel zich in 2016 en 2017 ophield. Sindsdien ontwikkelt de koers van Intel zich volgens het boekje.
L’Oréal
L’Oréal neemt belangrijke horde (11 mei 2018)
Door de horizontale weerstand op €195 uit te nemen heeft L’Oréal heeft een belangrijke horde genomen. Het advies wordt verhoogd van ‘houden’ naar ‘kopen’.
LVMH
LVMH al sinds oktober 2016 koopwaardig (12 april 2018)
Sinds halverwege 2016 heeft LVMH een stijgende trend te pakken. Inmiddels is er een nieuw stijgend trendkanaal gevormd. Wij herhalen daarom het koopadvies dat al sinds oktober 2016 in de boeken staat.
Rio Tinto
Rio Tinto in lagere versnelling (12 april 2018)
Rio Tinto toont een koersbeeld dat we ook bij diverse andere Europese aandelen zien. De stijgende trend houdt aan, maar in een lagere versnelling. We handhaven het koopadvies dat in oktober 2016 werd afgegeven.
SAP
SAP weet te overtuigen (22 juni 2018)
SAP heeft de weerstand van de vorige top uitgenomen. Het houdadvies wordt omgezet naar een koopadvies. We hadden SAP nog niet zo heel lang geleden, namelijk begin dit jaar, op ‘houden’ gezet. De koers was toen door de onderkant van een stijgend trendkanaal gezakt.
Total
Total breekt door de horizontale weerstand (26 april 2018)
De koers van Total is door de horizontale weerstand gebroken. Dit rechtvaardigt een koopadvies. Total heeft lange tijd in een oplopende driehoeksformatie gezeten. Dit is een patroon waarbij de bodems hoger liggen, maar de toppen op een gelijk niveau.
Vale
Stijgende wigformatie voor Vale (8 juni 2018)
Bij Vale is een stijgende wigformatie te zien. Het aandeel is een van onze betere kooptips en dat advies blijft onverminderd van kracht.
Vinci
Vinci pakt de weg omhoog weer (18 mei 2018)
Vinci heeft een hogere bodem gevormd en daarmee de weg omhoog weer opgepakt. Ons koopadvies blijft gehandhaafd.
Vivendi
Toekomst ziet er florissant uit voor Vivendi (1 juni 2018)
Vivendi bevindt zich nog altijd in een breed stijgend trendkanaal. Ondanks wat haperingen ziet de toekomst er florissant uit, en daarom bevestigen wij onze eerdere kooptip.

Walmart
Walmart moet niet veel verder meer dalen (26 april 2018)
Ons koopadvies voor Walmart staat nu ruim een jaar in de boeken. Maar de koers moet niet veel verder meer dalen, anders zullen we het advies bij moeten stellen naar ‘houden’.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!