Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Harry Geels, 27 apr 2018 14:23

Herstel Johnson & Johnson aannemelijk

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen

Johnson & Johnson zit in een neutrale bandbreedte na een neerwaartse doorbraak door twee trendlijnen. Wij handhaven daarom ons houdadvies. Begin februari hebben we Johnson & Johnson van de kooplijst gehaald. Eerst was de koers door een stijgende steunlijn gezakt, die was getrokken onder de hoger liggende bodems vanaf 2015. Daarna brak de koers door de horizontale steunlijn net onder de $130. En tot slot begon ook het 40-weeks voortschrijdend gemiddelde zijwaarts te bewegen.

Johnson & Johnson oversold

De laatste tijd is meer duidelijkheid ontstaan. Er heeft zich een neutrale range gevormd met steun op $125 en weerstand op $136. We moeten een uitbraak uit deze bandbreedte afwachten. Op dit moment staat de MACD-indicator erg laag en dit duidt op een ‘oversold’-situatie. Het aandeel lijkt daarmee te hard gedaald, waardoor een herstel aannemelijk lijkt.

Johnson & Johnson

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.