Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Harry Geels, 26 apr 2018 13:22

Nieuw advies voor ongedurig Flow Traders

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen

Flow Traders heeft de wetten van de technische analyse getart. Het krachtige herstel van eind januari was in technisch opzicht niet te voorzien. De koers zat immers in een dalend trendkanaal. Zelfs de uitbraak uit zo’n kanaal betekent meestal niet meteen een koopsignaal. Idealiter zakt de koers na het verlaten van een dalend kanaal terug, om daarna een patroon van hogere bodems en toppen te vormen. Maar daar nam de koers van Flow Traders geen tijd voor: het aandeel steeg in een rechte lijn omhoog.

Flow Traders overbought

Twee maanden geleden hebben we het advies verhoogd naar ‘houden’. Nu de koers door de belangrijke weerstand op €30 is gebroken, is het tijd voor een verdere opwaardering naar ‘kopen’. Waarbij we wel moeten aantekenen dat het aandeel zwaar op ‘overbought’ staat.

Flow Traders

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.