Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Harry Geels, 26 apr 2018 15:55

Air France-KLM riskeert adviesverlaging

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen

Een flinke verslechtering van het koersbeeld was voor ons aanleiding om Air France-KLM eind februari een houdadvies te geven. De daling heeft zich voorgezet en een verkoopadvies dreigt. Air France-KLM voltooide begin februari een dubbele topformatie. Er was een gelijktijdige negatieve divergentie met de MACD-indicator. De koerstoppen van medio en eind 2017 lagen op gelijke hoogte, maar de toppen in de MACD lagen toen op lagere niveaus. Ook ging het 40-weeks voortschrijdend gemiddelde dalen.

Air France-KLM zwaar oversold

Het koersdoel dat na de voltooiing van de dubbele top ontstond, is inmiddels ruimschoots gehaald. Inmiddels heeft het aandeel ook de horizontale steun, net onder de €9, neerwaarts doorbroken. Dit rechtvaardigt eigenlijk een verkoopadvies. Maar omdat de koers nu zwaar ‘oversold’ staat, laten we het houdadvies nog even ongemoeid. We rekenen op een kortstondig herstel.

Air France-KLM

 

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.