Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Harry Geels, 21 apr 2018 15:06

AEX weet te ontsnappen

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen

De AEX is dan toch uit de zijwaartse bandbreedte gebroken. Maar we blijven voorzichtig. Een nieuwe opwaartse trend ontstaat pas bij een hogere top en bodem. De verslechtering van het technische beeld ontstond op het moment dat de AEX begin februari uit de oplopende wig zakte. Daarna vormde zich een zijwaarts platform, met steun op 515 en weerstand op 540.

AEX wendt verdere verslechtering af

Statistisch was de kans iets groter dat de koers door de onderkant hiervan zou zakken. Maar het tegenovergestelde is nu gebeurd, waardoor een ernstiger aantasting van het koersbeeld voorlopig is afgewend. Voor de optimisten is het belangrijk dat er nu een nieuwe opwaartse trend gaat ontstaan en de weerstand van de top op 570 wordt doorbroken. Als dat niet lukt, blijft het technische beeld neutraal tot licht negatief.

AEX

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.