Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Harry Geels, 20 apr 2018 14:08

AT&T nog steeds gevangen in dalende trend

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen

Sinds september 2017 staat AT&T technisch op ‘verkopen’. Aangezien de koers zich nog steeds in het dalend trendkanaal ophoudt, herhalen wij ons verkoopadvies. AT&T vroeg om een adviesverlaging toen er in de weekgrafiek voor de derde keer op rij een lagere top was gevormd. Daarnaast was het 40-weeks voortschrijdend gemiddelde al enige maanden aan het dalen.

AT&T zoekt onderkant op

Ondertussen heeft de neerwaartse trend de vorm gekregen van een symmetrisch dalend kanaal. Daarbij zakken de weerstands- en steunlijn parallel aan elkaar. Eind vorig jaar, begin dit jaar testte de koers de weerstand van de bovenkant van het kanaal. Die test was succesvol, in die zin dat de weerstandslijn niet werd doorbroken. Het is nu aannemelijk dat de koers de onderkant van het kanaal gaat opzoeken. Net onder de $32 ligt nog belangrijke horizontale steun.

AT&T

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.