Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Opinie Harry Geels, 14 apr 2018 15:55

AEX probeert opwaarts uit te breken

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen

Nadat de AEX eind januari uit een stijgende formatie zakte en er een felle daling ontstond, is de koers de laatste weken in een pauzepatroon gaan bewegen. De grenzen zijn de steun op 515 en de weerstand op 540. Al enkele weken stellen we dat de AEX richting moet kiezen, door uit de zijwaartse bandbreedte te breken. Zakt de koers door de onderkant, dan ligt een daling voor de hand van vergelijkbare grootte als die van begin dit jaar. Breekt de koers opwaarts uit, dan ontstaat er stijgingspotentieel. Het is dan van belang te kijken of de koers de oude top van 570 weet uit te nemen.

Doorbraak AEX betekent nog geen bullmarkt

Pas boven de 570 is de oude opwaartse trend weer hersteld. Dus een doorbraak door de 540 betekent nog niet de nieuwe bullmarkt. Daarvoor moeten er eerst meer bewijzen komen. Naast de doorbraak door 570 bijvoorbeeld ook een hogere bodem.

AEX

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.