Rio Tinto zet stijging voort in lagere versnelling - BeleggersBelangen.nl

Updates

Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Harry Geels, 13 apr 12:29

Rio Tinto zet stijging voort in lagere versnelling

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

Rio Tinto toont een koersbeeld dat we ook bij diverse andere Europese aandelen zien. De stijgende trend houdt aan, maar in een lagere versnelling. We handhaven het koopadvies dat in oktober 2016 werd afgegeven. Het is overigens niet onlogisch dat de stijging nu minder hard gaat. Na een forse daling, die zich bij Rio Tinto onder meer in 2015 voltrok, volgt vaak eerst een krachtig herstel.

Beleggers zijn Rio Tinto nog steeds goed gezind

Beleggers blijven positief, maar gaan het wel rustiger aan doen. De koers probeert nu steun te vinden aan de onderkant van het stijgend trendkanaal. Het meest waarschijnlijke scenario is dat het aandeel hier houvast krijgt en naar de bovenkant van het kanaal gaat. Sinds halverwege 2016 is de hellingshoek van het stijgende 40-weeks gemiddelde ook geleidelijk aan minder positief geworden.

Rio Tinto

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.