Onze adviezen op Takeaway.com, Deutsche Bank en andere Nederlandse en buitenlandse aandelen - BeleggersBelangen.nl

Updates

Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Opinie Johan Brinkman, 11 apr 11:57

Onze adviezen op Takeaway.com, Deutsche Bank en andere Nederlandse en buitenlandse aandelen

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

De expansie van Takeaway.com en de problemen bij Deutsche Bank bespreken we deze week bij de diverse advieswijzigingen en tips over Nederlandse en buitenlandse aandelen.

UITSLUITEND VOOR ABONNEES

De wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Dat geldt ook voor de Tip van de Week en de Superstock. Maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking de tipterugblik open voor het grote publiek.

GRATIS TOEGANKELIJK:

Tipterugblik: Foot Locker
Een jaar geleden tipten we sportartikelenretailer Foot Locker. Deze tip heeft een vervelend verlies opgeleverd: het rendement sinds 11 april 2017 is -43,4%.

ADVIESWIJZIGINGEN EN TIP:

Tip van de week: Sterke groeier in goede én slechte tijden
Deze week tippen we een snel groeiende Britse verhuurder van apparatuur en (tijdelijke) infrastructuur. Zolang de economische hoogconjunctuur aanhoudt, zal de stijging doorzetten. Ook van een downtrend denkt het bedrijf echter op lange termijn te kunnen profiteren.

OVERIGE ADVIEZEN VOOR IN NEDERLAND GENOTEERDE AANDELEN:

Fusiebedrijf CCEP is er nog lang niet
Coca-Cola European Partners (CCEP) is een van de grootste bottelaars die producten van Coca-Cola verkopen. Diversificatie en kostenreducties zijn echter nodig om de omzet en resultaatgroei op gang te houden.

HAL-premie volledig verdampt
De premie ten opzichte van de nettovermogenswaarde bij HAL Trust is verdwenen. Ondanks dat het lot deels verbonden is aan dat van het minder aantrekkelijke GrandVision, heeft de investeringsmaatschappij beleggers voldoende te bieden.

Expansie Takeaway.com kent toch echt grenzen
De maaltijdbezorger is ambitieus. De beursgang in 2016 moest de groei naar nummer-één-posities buiten Nederland financieren. Die posities lijken te worden bereikt, maar van nettowinst zien wij het voorlopig niet komen.

OVERIGE ADVIEZEN VOOR IN HET BUITENLAND GENOTEERDE AANDELEN:

Wissel aan de top lost problemen Deutsche Bank niet op
Deutsche Bank schuift topman John Cryan aan de kant na 2,5 jaar van teleurstellende resultaten. Het uitzetten van een nieuwe strategie is de eerste taak voor zijn opvolger Christian Sewing.

Vliegende start voor LVMH
Het Franse luxehuis LVMH verrast met een veel beter dan verwachte omzetgroei over het eerste kwartaal.

Novartis betaalt hoge prijs voor Avexis
De Zwitserse farmaceut doet met Avexis een strategisch begrijpelijke maar wel dure overname.

Bescheiden groeiversnelling bij L’Oréal
De omzet van L’Oréal groeit sneller dan de financiële cijfers doen vermoeden. De sterke financiële positie geeft het concern bovendien veel financiële beweegruimte.

In de loop van woensdag zullen wij op deze website ook nog ons adviezen op Aperam en Tesco tegen het licht houden, alsmede ons oordeel geven over de Amerikaanse technologiebedrijven Facebook, Alphabet, Apple en Amazon.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Dit artikel kunt u alleen lezen met een (proef)abonnement. U leest Beleggers Belangen vanaf €1,50 per week. Wat krijgt u zoal:

  • Concreet en onafhankelijk beleggingsadvies
  • Direct toepasbare beleggingsinformatie
  • Succesvolle voorbeeldportefeuilles