Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Harry Geels, 6 apr 2018 12:23

BNP Paribas volgt patroon andere financials

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

De koersbeweging die BNP Paribas laat zien lijkt op die van veel andere financials. Eerst valt het aandeel uit het stijgend trendkanaal. Daarna vormt de koers een zijwaartse bandbreedte, om tot slot door de onderkant van deze range te zakken. En passant is ook het 40-weeks voortschrijdend gemiddelde omgeslagen van stijgend naar dalend. Dat is vaak een betrouwbare indicatie voor een nieuwe dalende langetermijntrend. Wij passen ons advies voor de Franse bank dan ook aan van ‘houden’ naar ‘verkopen’.

Nieuw koersdoel voor BNP Paribas op €55

Het is opvallend dat tijdens het laatste gedeelte van de stijging en de zijwaartse beweging de MACD-indicator steeds lager zakte. Een dergelijke, negatieve divergentie is nooit een verkoopsignaal op zichzelf. Maar het sein staat nu wel op rood omdat het aandeel ook nog eens door een belangrijke (horizontale) steun is gezakt. Het koersdoel voor BNP Paribas ligt nu op €55.

 BNP Paribas

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.