Updates

Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Nederland

VolkerWessels

Advies
houden
Aandelen Nederland

Wessanen

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Biogen

Advies
houden
image description
Technische Analyse Harry Geels, 5 apr 15:44

Vastned stijgt nog, met hangen en wurgen

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

In de zomer van vorig jaar hebben we Vastned een koopadvies gegeven. Het aandeel was toen definitief uit het dalend trendkanaal gebroken, waarna het een patroon inzette van steeds hoger liggende toppen en bodems. Aanvankelijk stond onze positie op een mooie winst. Maar sinds de koers eind vorig jaar met een correctie begon is daar nog maar een bescheiden deel van over.

Vastned doet het relatief goed

De vastgoedsector in het algemeen kreeg het lastig en ook Vastned deelde in de malaise. Diverse vastgoedaandelen staan inmiddels al niet meer op ‘kopen’. Voor Vastned geldt echter nog wél een koopadvies. Het aandeel steekt gunstig af bij de rest, omdat de koers ondanks de recente correctie nog steeds in een opwaartse trend zit. Dat blijkt ook uit het stijgend trendkanaal. Op dit moment bevindt het aandeel zich aan de onderkant van dit kanaal, waar het idealiter steun zou moeten vinden. Ook is er steun van het 40-weeks gemiddelde, dat inmiddels aan het stijgen is.

Vastned

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.