Updates

Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

RELX

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Acomo

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
image description
Technische Analyse Harry Geels, 5 apr 2018 16:01

Heijmans heeft nieuwe impuls nodig

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Bij Heijmans zijn sinds eind 2016 de toppen en bodems steeds hoger komen te liggen. Er is inmiddels een opwaarts trendkanaal zichtbaar. De laatste drie toppen zijn verbonden met een stijgende weerstandslijn, en de laatste drie bodems op hun beurt met een stijgende steunlijn. Het 40-weeks gemiddelde loopt al bijna een jaar parallel aan de onderkant van het stijgend trendkanaal en geeft als het ware dubbele steun.

Heijmans op zoek naar hogere bodem

Het wil de laatste weken echter niet vlotten. De koers beweegt zich zijwaarts en dreigt door de onderkant van het stijgend trendkanaal te zakken. Ook het verloop van de MACD-indicator stemt niet hoopvol. Die beweegt zich dalend en vormt een negatieve divergentie met de koers. Alles bij elkaar nog niet voldoende voor een verkoopsignaal. Maar voor het behoud van de stijgende trend is het nu wel noodzakelijk dat Heijmans een (hogere) bodem vormt.

Heijmans

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.